Meer resultaten voor piercing

 
 
piercing
Waar kan ik in Amsterdam veilig een tatoeage of piercing laten zetten? Gemeente Amsterdam.
Op veiligtatoeerenenpiercen.nl vindt u een overzicht van alle tatoeagestudio's, piercingstudio's, permanent make-up studio's' en juweliers met een vergunning. Hebt u klachten over de hygiënische omstandigheden tijdens het aanbrengen van een tatoeage of piercing of over studio's' die wel of geen vergunning hebben?
Home Piercing Utrecht.
Wij zetten geen piercings bij personen die onder invloed zijn van alcohol of drugs. Als we denken dat je dat wel bent, zullen we ook niet piercen. Daar is verder geen discussie over mogelijk. PIERCING STUDIO UTRECHT. Twijnstraat 22 Utrecht. Phone: 31030 7857162. Volg de shop ook via.: Algemene voorwaarden Piercing Studio Utrecht.
TattooNoord.nl De tattoo en piercing studio in Amsterdam noord!
Welkom op de website van Tattoo Noord! Tattoo Noord is een kleine buiten het centrum gelegen studio., waar gratis parkeren nog mogelijk is. We werken graag op afspraak waardoor we ruimschoots de tijd kunnen nemen voor onze klanten. De koffie staat klaar thee overigens ook.
Helix piercing Alegra.
https//www.myuniquestyle.nl/helix-piercing-alegra/: 484 Helix piercing Alegra 19.95 19.95 EUR InStock /Helix piercings /Oorbellen/Oorpiercings Opal helix piercing. Super leuke helix piercing. De helix is verkrijgbaar in goud en zilver met mooi opal balletje in het blauw. Creëer een prachtig effect boven in je oor met deze helix.
Piercing Wikipedia.
In de industrial piercing wordt een extra lange barbell gedragen. Het staafje kan ook licht gekromd zijn of bijna helemaal in het rond lopen het sieraad is dan als een ring met een opening tussen de twee bolletjes. Een speciale barbell is de navelpiercing met een J-curve en een groot en een klein bolletje. Barbells kunnen in vrijwel elke piercing gedragen worden. In het geval van een lang recht staafje door twee gaatjes spreekt men van een industrial piercing. Deze wordt meestal toegepast in een oor. Labret-knopje Dit sieraadje lijkt op een rechte barbell maar heeft aan een kant een plat schijfje. Zo kan het sieraadje comfortabel gedragen worden met het schijfje in de mond. Grote maten Voor bepaalde sieraden moet een piercinggaatje worden gestretcht. Er zijn vele sieraden speciaal voor gestretchte piercings.
Soorten piercings Staal en Inkt.
Isabelle piercing Een isabella piercing wordt gezet onder de clitoris, net boven de urethra en gaat omhoog door clitoris as en komt boven het clitoriskapje eruit. Dit is een zeer riskante piercing, en niet iedere piercer zal deze piercing zetten, omdat deze piercing de as van de clitoris snijdt en het risico bestaat dat er schade aan de zenuwen komen.
The The Ringmaster Ringmaster Tatoe Tatoe en en Piercing Piercing Ridderkerk. Ridderkerk.
Piercing Cult Art Shop.
Onder de 12 jaar, afgezien van het aanbrengen van een piercing in de oorlel, is er een absoluut verbod op piercen en tatoeëren. Tussen de 12 en 16 jaar mag een tatoeage op piercing worden aangebracht als het kind wordt begeleid door een wettige vertegenwoordiger.
Piercing.
Daarnaast staat de service na het piercen bij Piercing Pro hoog in het vaandel. Wat wij erg leuk vinden, is dat de klanten van de beginperiode nu het hun zoon of dochter voor de toonbank staan voor een piercing. Info en Prijzen.
Piercings.
De piercing blijft pijn doen en soms komt er wat pus uit de wond. Een ontsteking in de huid bijvoorbeeld bij een piercing in de oorlel geneest sneller dan een ontsteking van kraakbeen bijvoorbeeld bij een piercing in de harde gedeeltes van het oor.

Contacteer ons