Resultaten voor googlebom

 
 
googlebom
Googlebom.
Jul 2002 Berichten. 3.675 Blog berichten. Ik stel voor dat wij ook mee doen aan deze googlebom tegen vreemdelingenhaat. 17-03-06, 0420: 2. Bekijk forum berichten. View Blog Entries. May 2004 Locatie. Heeft al succes! Typ vreemdlingenhaat maar in bij Google.
Googlebom Gratis Downloads.
Als er dan een zoekopdracht gegeven werd met miserable failure, verscheen de website van het Witte Huis vooraan in de zoekresultaten. Google kan de Googlebom onschadelijk maken door gebruik te maken van twee algoritmes. Toch blijven Googlebombs soms enkele dagen functioneren.
Top 10 Googlebommen.
Top 10 Googlebommen. Eerst maar even uitleggen wat een googlebom is. Bij een bom is het de bedoeling om de resultaten van zoekmachine Google te veranderen. Het fenomeen kreeg bekendheid in 2007. Als je in dat jaar zocht naar miserable failure complete mislukking was het eerste resultaat de pagina van het witte huis George W.
Nicolas Sarkozy slachtoffer van Googlebom Technologie Knack.be.
De Franse president Nicolas Sarkozy is sinds afgelopen weekend het slachtoffer van een zogenaamde Googlebom. Wie zoekt naar de term trou du cul een grof scheldwoord krijgt de officiële Facebookpagina van Sarkozy tussen de belangrijkste resultaten. Een Googlebom is het gevolg van een groot aantal websites die met dezelfde linktekst naar een bepaald internetadres verwijzen.
PC Tips Google Wat is een Googlebom WebSonic.
Bij een Googlebom worden er door veel websites een link geplaatst naar een specifieke website met daarin een afgesproken woord. Zo hebben dan bijvoorbeeld een reeks websites een link staan naar de website van Microsoft met in de link een specifieke tekst.
Neologisme Googlebom.
De link leidt dan naar explosieve" informatie. Citaat: Internetdagboekaniers" hebben een Googlebom geplaatst. Daarmee misleidden ze de zoekrobotjes van internetzoekmachine Google.De webloggers mensen die een soort internetdagboekje bijhouden waarin ze vaak ook naar andere websites verwijzen hebben Google niet gesaboteerd.
googlebom NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl.
7 jaren, 9 maanden geleden Internet Sarkozy getroffen door Googlebom AMSTERDAM Nicolas Sarkozy is slachtoffer van een zogenoemde Googlebom. De zoekterm trou du cul, een grof scheldwoord, verwijst nu naar de Facebookpagina van de Franse president. 9 jaren, 4 maanden geleden Internet Ook Obama is miserable failure AMSTERDAM George W.
Googlebom 3 definities Encyclo.
Een Googlebom is een manier om met hulp van het PageRank-algoritme van Google een bepaalde pagina hoog op de resultatenlijst van deze zoekmachine te laten verschijnen bij woorden die niet in overvloed op die pagina voorkomen. In het uiterste geval komt de pagina bovenaan de resultatenlijst te staan.
Googlebom Wikipedia.
Tegenwoordig geeft een zoekopdracht voor googlebommen zoals raar" kapsel" de internetpagina's' over deze googlebom in plaats van het resultaat van de googlebom zelf. Daardoor lijkt het effect van veel bekende googlebommen te zijn geminimaliseerd, al zijn er nog sommige, zoals french" military victories" 3 of geen" kroeg" 4, die niet beïnvloed zijn.

Contacteer ons